19.6.2017

Laskuni.fi, tienaa maksamalla laskuja ja voita 100 euroa!


Laskuja laskuja laskuja... Yleensä laskujen maksaminen on aika tylsää puuhaa, siinähän vain menee rahaa. Nyt laskujen maksulla on kuitenkin mahdollista myös tienata! Laskuni.fi -palvelulla maksat laskuja, seuraat omaa talouttasi ja tienaat rahanarvoista bonusta maksamalla laskuja tai tilaamalla tietyista verkkokaupoista tuotteita. 100 bonuspistettä vastaa 1 euroa ja voit käyttää niitä joko laskujen maksuun tai siirtää ne tilillesi.

 Palvelusta näkee kätevästi mihin rahaa kuluu ja siihen voi myös laittaa muistutuksia laskujen eräpäivistä. Näin laskujen maksu ei jää ainakaan muistamisesta kiinni. Laskut jäävät kätevästi arkistoon josta niitä voi tarkastella vaikka vuosienkin kanssa.

Allaoleva esittelyvideo kertoo Laskuni.fi -palvelun idean:

 Käytä koodia KESÄBONUS rekisteröityessäsi palveluun niin olet mukana 100€ arvonnassa ja saat Laskuni-tilillesi heti 4€ bonusta. Kilpailu päättyy 16.7.2017. Rekisteröityminen on simppeli prosessi eikä vie kuin muutamia minuutteja.

Tämä kirjoitus sisältää affliate linkkejä. Jos tilaat tavaraa tai palveluita niiden kautta niin saan siitä palkkioksi pienen komission. Tämä ei kuitenkaan maksa sinulle mitään ylimääräistä.10 kommenttia:

 1. Onko omakohtaisia kokemuksia palvelusta, vai oliko ihan vaan mainos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, testasin laskun tilausta palveluun ja ostin fittnesstukusta tavaraa tuon kautta niin sai tota cäshbäckiä. Mutta onhan tuo samalla myös mainos :)

   Poista
  2. Jussi19.6.17

   No nyt on jännä palvelu, eli jos kirjoitan itselleni laskun ja maksan sen tililtä a tilille b niin tuolla vielä tienaan? Onkohan tuossa palvelussa jotain reunaehtoja esim. y-tunnus pitää olla tms.

   Poista
  3. Ei ihan noin vain tienata :D Bonusta saa niistä laskuista mitkä olet tilannut saapumaan suoraan laskuni.fi palveluun :)

   Poista
 2. Anonyymi19.6.17

  Nää sun postaukset on kyllä melkoista sontaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, harmi kun ei teksti maistunut. Toivotaan että pidät uudesta postauksesta enemmän :) http://www.osinkokuningas.com/2017/06/kaikki-raha-on-yhta-arvokasta.html

   Poista
  2. Anonyymi21.6.17

   Olen samaa mieltä! Nyt vähän lisää tasoa, please.

   Poista
  3. Kiitos palautteesta, lupaan parantaa tasoa :)

   Poista
 3. Vai että tälläinen spämmi. nyt lähti tää blogi pois favorites listalta... Ei näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, toivotaan että palaat vielä joskus lukijaksi :)

   Poista