4.8.2013

Heinäkuun tilinpäätös ja uudet osakeostokset

Noniin, nyt on heinäkuu takana ja kuukausittainen tilinpäätös tehty. Merkkaan siis exceliin jokaisen kulun ja sitten vertaan sitä tuloihin ja lasken niistä että olenko tehnyt voittoa vai tappiota. Heinäkuun lukemat olivat seuraavat: tulot 2557€, menot 1639€, säästösumma 918€. Ei pöllömmin! Tämä oli hyvä alku ja tästä on hyvä lähteä liikkeelle...

Mihin sitten käytin rahat? Ensimmäisissä blogikirjoituksissa kävin läpi sijoitus strategiaani, minun piti sijoittaa lähinnä vain vakaisiin osinkoaristokraatti firmoihin. Jotenkin tuntuu vain että arvostukset ovat jenkkilässä tällä hetkellä aika korkealla sellaisiin yrityksiin. Siitä syystä etsin vaihtoehtoisia sijoituskohteita ja löysin tällaisen: Panero Energy (PEN) norjan pörssistä.

Luin tästä yrityksestä kauppalehden keskustelupalstalta(linkki juttuun) ja yritys vaikutti ihan mielenkiintoiselta sijoituskohteelta. Juuri sellaiselta jossa voisi vähän tienata! Muutenkin osakkeet ovat olleet ihan mukavassa nousussa heinäkuussa. Osinkojakin on nakutellut Tesco 27€ ja Sberbank Rossii 29$. Tästä lähtien alan pitämään exceliä siitä että paljon osakkeiden arvo on n. kuukauden lopussa, sitten on helppo verrata aina edellisen kuukauden lukemiin että onko tullut nousua vai laskua. Tässä on heinäkuun tulokset:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti