13.9.2013

Viimeaikaisia ostoksia

Taas meklarini Nordnet kiittää uskollista asiakasta eli minua; tein taas saman virheen kuin aiemminkin eli myin ja ostin osakkeita. Nyt joudun siis maksamaan tuplakulut, ensin myydessä ja sitten vielä ostaessa. Paljon parempi suunnitelma olisi aina vain ostaa, eikä koskaan myydä.

Tällä kertää myin pois The ExOne Companyn osakkeet, ja ostin niillä rahoilla tilalle Realty Income Corp. osakkeita. Yritys on asunto sijoitus rahasto, tutustuin kohteeseen tässä blogissa. Tarkoituksenani oli saada portfoliooni yritys joka maksaa säännöllistä ja hyvää osinkoa, ja yrittää myös koko ajan kasvattaa sitä.Jotenkin tuo 3D tulostus alkaa kuulostamaan jo vähän liian hypeltä. Vaikka myin ExOne:n, minulla jää salkkuuni vielä hypeosakkeiksi aimo annos Tesla Motorsia ja sitten tuo Panoro Energy myöskin. Pitää kuitenkin yrittää välttää turhaa myymistä ja ostamista. Onneksi kuitenkin ExOne:sta tuli kunnon voitot, n. 1300$ sijoituksella n. 1000$ voittoa on ihan hyvä tulos mielestäni muutamassa kuukaudessa.

Tarkoitus olisi kuitenkin tulevaisuudessa ostella enemmän varmoja kuin epävarmoja yhtiöitä... Mielessäni siintävät jo Coca-Cola, McDonalds ja Altria. Pitäisi vain säästää vähän lisää pätäkkää niin pääsisi ostoksille. Osinkovirran kasvattaminen olisi ihan hyvä tavoite tulevaisuudelle. Nuo edellä mainitut yhtiöt ovat tunnettuja brändejä, jotka todennäköisesti kasvattavat osinkoaan joka vuosi. Luulisin että jokainen yllä mainituista yrityksistä on myös olemassa 25 vuoden kuluttua kun pitäisi jäädä eläkkeelle. Silloin niiden luulisi myös maksavan jo tuntuvia osinkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti