19.10.2013

Osakesalkku lokakuussaNo nyt on jenkit saaneet asiansa kuntoon ja kurssit ylhäälle! Itse olen tuhlannut koko käteiseni ja järjestänyt lähes koko salkkuni uudelle tolalle, Tältä se nyt sitten näyttää:


Olen siis myynyt nyt kaikki hypeosakkeet pois, ja vaikka tienasinkin niissä ihan hyvän sentin, niin nyt on aika keskittyä itse asiaan, eli osinko-osakkeiden ostoon ja passiiviseen tuloon nauttimiseen! Kalliiksihan se salkun järjestely taas tuli... Mutta kuten sanottua, pitää tehdä uudenvuoden lupaus: Lupaan koko ensi vuoden ostaa vain osinko-osakkeita, ja käyttää välityskuluihin enintään 90€ tai alle prosentin ostojen arvosta vuodessa.

Pyrkimys hyvä mutta toteutus... noh toivotaan parasta =) Eihän näillä osingoilla vielä eläkkeelle jäädä, mutta ihan hyvä alku tämä on. Idolini on tällä hetkellä Jason Dividend Mantra:sta, jolla alkaa olemaan jo ihan kiitettävä 131 000$ salkku. Itselläni on tähän vielä matkaa, säännöllisellä 500€/kk säästämisellä ja 5% vuosituotto odotuksella tuohon kestäisi noin 14 vuotta.

Sitten minulla olisi noin 130 000€ arvoinen salkku. Mielestäni euroja voi tämän hetken arvolla verrata hyvin yksi yhteen dollariin, koska jenkeissä eläminen on halvempaa kuin suomessa. Tuolla salkulla Jason saa jo 3600$ osinkoja vuodessa, aika vaikuttavaa! Siinä meille kaikille vähän tavoitteita...

Kuva: ddpavumba/FreeDigitalPhotos.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti