29.3.2014

Viikonloppulukemista

Työviikko on vihdoin takana ja on aikaa käyttää koko viikonloppu blogeissa seikkailemiseen. Alle olen koonnut mielenkiintoisia postauksia eri blogeista joita olen lukenut tällä viikolla.

Recent Buy; Kinder Morgan Inc. (KMI)
Diwidend Hawk meni ostamaan yhtiötä jota minäkin satun omistamaan. KMI:n osuus salkustani on toisaalta niin iso etten sitä aio ihan heti kasvattaa vaikka onkin ihan mukavan hintainen tällä hetkellä.

Bloggaaminen suomeksi
Tarina vaurastumisesta -blogin kirjoittaja kertoo tässä postauksessaan bloggaamisesta. Allekirjoitan itse monta hänen näkemystään.

Katsaus osinkoaristokraattien arvostustasoihin ja fundamentteihin
Warren Graham vertailee keskenään eri osinkoaristokraattien arvostustasoja. Yhdestä helppolukuisesta taulukosta näkee hyvin eri datat.

ASP-tili vs. indeksirahastot?
P. Ohatta vastaa lukijakysymykseen kannattaisiko sijoittaa rahastoihin vai säästää ASP-tilille jos olet aikeissa ostaa asunnon. Itse ostettiin asunto lähes kokonaan velalla kun korot ovat niin halpoja.

Talous alamäessä
Talousahdinko kertoo hauskan tarinan hänen matkastaan julkiselle hammaslääkärille. Itse käyn Megaklinikalla (ei mainos) sen nopeuden ja kätevyyden ansiosta.

Mukavia lukuhetkiä!

2 kommenttia:

 1. Nimetön30.3.14

  Moi, todella kiinnostava blogi. Nyt kun sinulla on sitä asuntolainaa niin oletko ajatellut että siirtäisit suurimman osan rahoistasi kotimaisiin osakkeisiin? Muutenhan et voi ymmärtääkseni hyödyntää mahdollista alijäämähyvitystä. Kuulisin mielelläni mietteitäsi tämän asian tiimoilta. Tässä vielä aiheesta luettavaa: http://www.salkunrakentaja.com/2012/10/verokarhu-yllattaa-ulkomaille-sijoittavan-asuntovelallisen/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos kehuista! Olen yrittänyt vastata kysymykseesi tässä postauksessa: http://viisikymppisenaelakkeelle.blogspot.com/2014/04/asuntolainan-korot-ja-ulkomaiset-osingot.html

   Aion noudattaa strategiaani sijoittaa jenkkiosakkeisiin huolimatta korkohyvityksestä.

   Poista