5.4.2014

Tulot/menot - Maaliskuu 2014Jokaisena kuukautena julkaisen edellisen kuun tulot ja menot. Pidän kirjaa jokaisesta eurosta jonka saan ja kulutan, joten luvut ovat tarkkoja, palkka ja osingot verojen jälkeen.

Tulot maaliskuulta 2014:

2456€--Palkka
$58.46--Osinkotulot

Tulot yhteensä: 2498€

Menot maaliskuulta 2014:

550€--Asuminen
0€--Puhelin
121€--Shoppailu
225€--Perusruoka 
55€--Ravintola
30€--Viihde
33€--Välityskulut
5€--Matkat
50€--Opintolainan lyhennys 
55€--Vakuutusmaksut
42€--Kassan jäsenyys
20€--Auto ja bensa

Menot yhteensä: 1186

Säästösumma oli tässä kuussa 1312€ eli 52%. Tuli tumpeloitua osakkeiden kanssa ja sen takia välityskulut nousivat aika suuriksi. Tuli myös shoppailtua vaatteita. Muut kulut olivat ihan hyvässä linjassa. Ravintolaan ja viihteeseen meni aika sopivasti rahaa.

Tavoitteeni on säästää keskimäärin vähintään 25% nettotuloista kuukaudessa ja sijoittaa suurin osa näistä rahoista osakkeisiin. Ylitin tavoitteen taas kirkkaasti tässä kuussa, ja voit lukea ostoistani täältä: Viimeisin osto.

Vuoden säästöprosentit:

Tammikuu - 51%
Helmikuu - 47%
Maaliskuu - 52%

Huhtikuussa ei pitäisi tulla mitään erikoisia menoja eteen. Toivon mukaan saisi sen 1000€ taas säästettyä. Nämä alkuvuoden kuukaudet on hyvä käyttää säästämiseen sillä loppuvuodesta on aina enemmän kuluja kesäloma matkailun ja joulun vuoksi.

Tässä vielä viikonlopuksi lukemista: Viikonloppulukemista
Osinkotulo päivitys
Osakesalkun pävitys

Oliko sinulla hedelmällinen säästökuukausi?

Kuva: Taxcredits.net

2 kommenttia:

 1. Nimetön6.4.14

  Hyvältä näyttää tulojen ja menojen suhde. Kiinnitin huomiota ettei sinulla ole juurikaan autoiluun liittyviä kuluja, itselläni menee autoiluun aivan liikaa rahaa, pakko kun on työmatkat jollakin kulkea.
  Hyvä blogi, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kehuista. Olet oikeassa, tänä vuonna ollaan päästy aika helpolla autokuluissa. Viime vuonna auto hajoilikin sitten pitkin vuotta, ja joutui käyttämään euron jos toisenkin sen korjaamiseen. Olen myös joutunut maksamaan aika vähän bensakuluja kun asuin ennen niin lähellä työpaikkaani. Nyt olemme kuitenkin muuttaneet niin täytyy taas autolla huristella. Tämä tulee näkymään kasvaneena autokuluna huhtikuussa.

   Poista