6.5.2014

Tulot/menot - Huhtikuu 2014Jokaisena kuukautena julkaisen edellisen kuun tulot ja menot. Pidän kirjaa jokaisesta eurosta jonka saan ja kulutan, joten luvut ovat tarkkoja, palkka ja osingot verojen jälkeen.

Tulot huhtikuulta 2014:

2318€--Palkka
73€--Osinkotulot

Tulot yhteensä: 2391€

Menot Huhtikuulta 2014:

550€--Asuminen
23€--Puhelin
77€--Shoppailu
225€--Perusruoka 
280€--Ravintola
235€--Viihde
22€--Välityskulut
50€--Opintolainan lyhennys 
24€--Vakuutusmaksut
85€--Auto ja bensa

Menot yhteensä: 1573

Säästösumma oli tässä kuussa 818€ eli 34%. Tämä kuukausi oli aika poikkeuksellinen; kävin parissa todella kalliissa ravintolassa, ja olin myös baareissa joka viikonloppu. Tämän takia minulla meni yli 500€ ravintoloihin ja viihteeseen tässä kuussa. Aika järkyttävä summa kun sitä oikein miettii.

Muut kulut ovat aika hyvin linjassa. Tosiaan kesäkuusta kuluni tulevat nousemaan suuresti elämäntilanteen muutoksen vuoksi, siitä lisää kuun lopussa.

Tavoitteeni on säästää keskimäärin vähintään 25% nettotuloista kuukaudessa ja sijoittaa suurin osa näistä rahoista osakkeisiin. Ylitin tavoitteen tässä kuussa niukin naukin, ja voit lukea ostoistani täältä: Viimeisin osto.

Vuoden säästöprosentit:

Tammikuu - 51%
Helmikuu - 47%
Maaliskuu - 52%
Huhtikuu - 34%

Keskimäärin 46%

Oliko sinulla hedelmällinen säästökuukausi?

Kuva: Taxcredits.net

2 kommenttia:

 1. Nostan hattua kurinalaisuudellesi, säästöprosenttisi on kovalla tasolla. Normaalin työssäkäyvän paras keino vaurastua on pitää kulut mahdollisimman alhaisina.

  Perheestä johtuen omalla kohdallani lähtökohta säästämiseen ja vaurastumiseen kuluja karsimalla on haasteellista, mutta pienilläkin muutoksilla voi saada säästöä aikaiseksi. Itse vasta aloittelin omaa kuluseurantaani, olisinpa tehnyt sen jo vuosikymmen sitten. No ehkä vielä ei ole liian myöhäistä, toivottavasti.

  Tsemppiä jatkoon ja kiitos mielenkiintoisen blogin kirjoittamisesta. Toivottavasti jatkat kirjoittelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos!

   Itseasiassa olen lähiaikoina käynyt maistelemassa vähän hedonistisempaa elämäntyyliä (on tullut rahaa mällättyä) ja tämäkin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta tyyliltä. Luulen että prosenttini tulee tippumaan tulevaisuudessa eniten sen takia että asumiskuluni tulevat tuplaantumaan ensi kuusta, mutta myös sen takia että aion käydä enemmän matkoilla, ravintoloissa ja kahviloissa =)

   Poista