8.6.2014

Osakesalkun päivitys - Kesäkuu 2014Taas on aika päivittää riippumattomuussalkkua. On mukavaa nähdä miten taloudellinen riippumattomuus tulee koko ajan lähemmäksi ja lähemmäksi. Tietysti edistyminen tuntuu välillä myös hitaalta, mutta pääasia on nähdä miten osinkovirta kasvaa koko ajan.

Osakkeideni arvo on tällä hetkellä $34841, 6,9% enemmän kuin viime kuussa. Arvonnousu johtuu lähinnä siitä että olen sijoittanut koko ajan lisää rahaa osakkeisiin, mutta kyllä arvokin on noussut. Olen myös ottanut sijoituslainaa IB:ltä, saldo tällä hetkellä $2427. Koska erosin tyttöystävästäni, niin kuluni ovat nousseet huomattavasti. Tästä johtuen en ole ihan varma tuosta 500€ kuukaudessa osakkeisiin, ja vielä osingot päälle. Katsotaan miten se tuosta suttaantuu, kun aikaa kuluu.

Olen tällä hetkellä sijoittanut 67 eri yritykseen. Luulin etten enää haluaisi haalia salkkuuni lisää yhtiöitä, mutta kyllä koko ajan tulee mieleen jotain uutta ostettavaa. Esimerkiksi Kanadalaiset osakkeet kiinnostaisivat, pitänee ensi viikolla tutkia niitä tarkemmin.

Minulla on myös blogissa uusi Omaisuus -sivu, jossa seuran velkojen vähenemistä ja omaisuuden karttumista. Tutustukaa!


Oliko sinulla hedelmällinen sijoituskuukausi?

Kuva: ddpavumba/FreeDigitalPhotos.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti