8.9.2014

Omaisuuden päivitys - Syyskuu 2014


Omaisuuteni arvo on noussut aika paljon viime kuusta, tällä hetkellä 40 666€, muutosta +5031€. Syy tähän on lähinnä se että euron arvo on pudonnut aika paljon lähiaikoina. Siten taas osakkeideni, joiden arvo noteerataan dollareissa (paitsi Sammon tietenkin), arvo euroissa on kasvanut aika mukavasti. Huono juttu tämä taas on sen kannalta että nyt saan ostettua vähemmän osakkeita sillä 500€ jonka yritän joka kuukausi sijoittaa.

Luulenpa että tilanne tulee tasoittumaan ajan myötä, välillä euron arvo on matalampi ja välillä korkeampi. Kun ostan osakkeita kuusta toiseen, niin tilanne tulee ajan myötä tasaiseksi. Jostain kumman syystä olen myös aiemmin unohtanut merkata omaisuuteeni myös s- ja op-jäsenyyteni, niistä tulee yhteensä sitten 1420€ lisää tuohon pottiin.

Tienasin myös hiukan tavallista enemmän viime kuussa. Tästä syystä sain kun sainkin lyhennettyä Nordnet velkaani 200€. Tämä on hyvä alku pitkässä matkassa kohti tuon velan eliminointia. Vielä olisi nimittäin yli 3800€ jäljellä... Noh, suunta on kuitenkin oikea. Omaisuutta lisää myös koko ajan se, että saan maksettua asuntolainaani pois. Ei tässä silti mitään ylimääräistä rahaa ole käytettävissä, teatteriin aion tosiaan panostaa tässä kuussa aika paljon rahaa.


Viimeisimmät ostot
Viimeisimmät myynnit
Tulot/menot
Osinkotulot


Kuva: stuart miles/FreeDigitalPhotos.net

4 kommenttia:

 1. Nimetön8.9.14

  "teatteriin" ? oletko löytänyt uuden kumppanin? :)

  VastaaPoista
 2. Nimetön10.9.14

  Millaisella korolla sait lainan Nordnetistä? Joskun kun kysyin tarjosivat 5% joka vaikuttaa aika kovalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   minulla on kanssa 5 tai 5,5%. Onhan tuo kova korko verrattuna IB:n 1,59%. Mutta ei ollut vaihtoehtoja, tarvitsin tuon lainan että sain lunastettua asunnon exältä.

   Poista