26.9.2014

Viimeisin osto


Tällä viikolla ostin taas uutta Healthcare REIT:ä, tällä kertaa HCP:tä. Lähiakoina olen keskittynyt vain osakkeiden myymiseen, mutta kyllä niitä kannattaa välillä myös ostaakin. Olen tällä haavaa hylännyt ainakin hetkeksi 3% osinko maksavien ja sitä kasvattavien yhtiöiden ostelun. Jotenkin nyt vain mREIT, REIT ja MLP yritykset kiinnostavat paljon enemmän. Ja jenkeistähän niitä löytyy, ei kun shoppailemaan =)


22.9.2014 ma 7 kpl HCP, Inc. (HCP) @ $39.887 REIT
Seeking Alpha -artikkeli


Kulut olivat $0.70. Yhteensä käytin ostoihin rahaa $279.21. Brutto-osinkotuloja tulee lisää $15.26 vuodessa.

Viimeisimmät ostot
Viimeisimmät myynnit
Tulot/menot
Osinkotulot


Mitä sinä ostit tällä viikolla?

Kuva: renjith krishnan/FreeDigitalPhotos.net

3 kommenttia:

 1. Oletko miettinyt salkkusi toimialahajautusta? Jos ostelet vain kiinteistöpuljuja, niin altistut voimakkaasti kiinteistöistä saataavan vuokratuoton vaihteluun, mihin käsittääkseni vaikuttaa merkittävästi mm. korkotasot. Miten käy yhtiöiden kuluille, kun korkomenot nousevat?

  Käsittääkseni myös master limited partnershipit toimivat pääomavaltaisella alalla, jossa tasetta on vivutettu velalla voimakkaasti. Miten käy näille kun korot nousevat?

  Yritän vain sanoa, että muista hajautus myös toimialojen välillä. Pelkästään suuri yritysmäärä ei riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet täysin oikeassa, myös toimialahajautus on tärkeä asia. En kuitenkaan näe mitään haittaa siinä jos ydinsalkkuni muodostaisi REIT-yhtiöt. Muista myös että moni REIT on jatkanut osingonnostojaan normaalisti myös korkeamman koron aikana.

   Poista
 2. Cargotec tarttui salkkuun torstaina.

  VastaaPoista