30.9.2014

Viimeisin osto


REIT ostot jatkuvat, tällä kertaa jatkoin STAG:n ostoja. Kauppalehden palstan tietäjät väittävät, että juuri nyt ei kannattaisi ostaa ollenkaan REIT:jä, koska ne tulevat pian laskemaan korkojen nousun takia. Uin tätä väittämää vastaan, ja sijoitan rahaa juuri näihin osakkeisiin, joita tuolla palstalla varoitetaan ostamasta. Voi kauhistuksen kanahäkki, toivokaamme etten taas polta näppejäni tässä touhussa =D


29.9.2014 ma 11 kpl STAG Industrial, Inc. (STAG) @ $20.8499 REIT
Let's Make Some REIT Hay While The Sun Is Shining


Kulut olivat $2.69 valuutanvaihdon kanssa. Yhteensä käytin ostoihin rahaa $229.35. Brutto-osinkotuloja tulee lisää $14.52 vuodessa.


Viimeisimmät ostot
Viimeisimmät myynnit
Tulot/menot
Osinkotulot


Mitä sinä ostit tällä viikolla?

Kuva: renjith krishnan/FreeDigitalPhotos.net

8 kommenttia:

 1. Nimetön1.10.14

  Kyllähän REIT:hin sisältyy korkoriskiä. Mutta aika harvassa ovat ne yritykset, joiden business EI perustuisi velanottoon.

  Näin yleisesti ottaen USA:ssa oli aivan megalomaaaninen kiinteistökriisi muutama vuosi sitten ja siitä huolimatta Realty Incomen tyyppiset REIT porskuttivat niistä tyrskyistä läpi. Silloin tilanne kiinteistömarkkinoilla oli aidosti katastrofaalinen.

  En menetä yöuniani REIT:ien vuoksi, vaikka niiden arvot vaihtelevatkin pörsissä aika reilusti pientenkin korkoheilahtelujen mukaan. Aioin holdata näitä osakkeita about 20 vuotta, niin samapa tuo mitä tänävuonna tai ensivuonna tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, miksi huolehtia kun voi naattia osingoista =)

   Poista
 2. Seadrillia lisäsin.

  STAG on myös listalla kuten DOC ja Realty Income. Onnittelen vielä uudelleen siitä, että palasit omaan strategiaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin itse ostaa ensi viikolla jotain näistä: WPC, LXP, CSG, MFA, MCC tai FSC.

   Juu kiitosta vaan, tuo Softis juttu oli vain sellainen pikku syrjähyppy joita aina välillä sattuu tässä sijoitellessa =) Aion korvata nuo tappiot itselleni sijoittamalla muutaman kuukauden sisään 800€ enemmän rahaa kuin tavallisesti.

   Poista
 3. Nimetön1.10.14

  Ostettu NYMT, ORC, SDRL ja WMC

  VastaaPoista
 4. Nimetön3.10.14

  Ootteko meinanneet ostaa NNN:ää? National Retail Properties Inc tuntuvat mm. seeking alphassa sitä "kehuvan".. kommentteja?

  shrt21

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni liian pieni osinkoprosentti ja liian hidasta osinkojen nostoa.

   Poista