5.11.2014

Osakesalkun päivitys - Marraskuu 2014Taas on aika päivittää riippumattomuussalkkua. On mukavaa nähdä miten taloudellinen riippumattomuus tulee koko ajan lähemmäksi ja lähemmäksi. Tietysti edistyminen tuntuu välillä myös hitaalta, mutta pääasia on nähdä miten osinkovirta kasvaa koko ajan.

Osakkeideni arvo on tällä hetkellä $33,565, 7% tai $2412 enemmän kuin viime kuussa. Osakkeiden arvo nousi noin $500 viime tarkastelusta. Tuli myös laitettua jonnin verran omaa pätäkkää peliin, kuten myös otettua lisää lainaa IB:ltä.

Forward brutto-osingot ovat nyt $1728 tai $144/kk - verot, jos osingot tulisivat tasaisesti ympäri vuotta. Näin ei kuitenkaan tapahdu, mutta siitä ei ole mitään haittaa. Aika hyvä lisäys tuli osinkoihin taas.

Olen myös ottanut sijoituslainaa IB:ltä, saldo tällä hetkellä $5536. Suunnitelmani pitää lainoitusaste ~25% IB:ssä olevista osakkeista on pitänyt hyvin, ja aion myös jatkaa tätä. Lainan korko tällä hetkellä 1,59% vuodessa.

Olen tällä hetkellä sijoittanut 90 eri yritykseen, lisäystä tällä saralla viime kuusta 5 kpl. Lisäilyt jatkuvat hiljalleen viikosta viikkoon.

Viimeisimmät ostot
Viimeisimmät myynnit
Tulot/menot
Osinkotulot


Oliko sinulla hedelmällinen sijoituskuukausi?

Kuva: ddpavumba/FreeDigitalPhotos.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti