7.11.2014

Viimeisin osto


Hups, $500 katosi sen siliän tien. Mutta minne rahat katosivat? Ostin niillä ihan pätevän oloista REIT-osaketta. Toinen huomionarvoinen asia lähiajalta on ARCP:n sekoilu. Laskua on tullut jo roimasti. Ei vain lisäys kiinnosta koska paino salkustani on jo tarpeeksi. Moni muu bloggaaja on kuitenkin shoppaillut ARCP:tä ihan kunnolla, mm. Anha Investing.


28.10.2014 ma 60 kpl Chambers Street Properties  @ $8.199 REIT
What I See With This High-Paying REIT That Mr. Market Doesn't


Kulut olivat $0.67. Yhteensä käytin ostoihin rahaa $491.94. Brutto-osinkotuloja tulee lisää $30.60 vuodessa. Sehän kuulostaakin jo ihan mukavalta summalta =)


Viimeisimmät ostot
Viimeisimmät myynnit
Tulot/menot
Osinkotulot


Mitä sinä ostit tällä viikolla?

Kuva: renjith krishnan/FreeDigitalPhotos.net

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista.

  CSG näyttää hyvälta samoin kun salkussasi oleva LXP, jonka luvut ovat hyvin lähellä toisiaan.
  Taidanpa napata molempia.

  ARCP:n yhteydessä pohdin, pitäisikö ottaa automaattinen stoploss rutiineihin.

  Jos horisontti on pitkä osinkosijoittajalle kuten minä dipit ovat parasta pyyntiaikaa. Mutta jos syntyy epäily, että koko bisnes on vedätys on parasta hypätä syrjään. Niin tein myös Elektan kanssa. Toki seuraan sen asioita edelleen.

  Itselle riski on sitä että on mahdollisuus hävitä koko pääoma. FBI nurkissa pyörimässä ei lisää luottamusta.

  Epäilemättä kyseessä on ollut äkkinäisyys ja nousuhurmaan liittyvä ylimielisyys mutta kertoo ikävää organisaation toimintakulttuurista, jos CEO ei tiedä, että sisäinen tutkinta on ollut touhussa jo kuukausikaupalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CSG:tä ja LXP:tä ostaessa on tullut eniten peesattua Brad Thomasia, mutta ARCP:n suhteen tein oman päätökseni, ja pidän osakkeet salkussa.

   Poista
  2. Brad Thomas varoitteli edellisessä sijoittajakirjeessä 20.10.14 ARCP:stä. Rommi tuli 31.10.14. Nythän tuo taas nousee.

   Poista
  3. Näin on, aika hyvin osui ja upposi.

   Poista