26.2.2015

Viikon tapahtumat


Tästä viikosta lähtee käyntiin viikoittainen postaukseni, jonka osuva nimi on "Viikon tapahtumat". Käyn läpi salkku tapahtumia, mielenkiintoisia blogeja mitä olen lukenut, ja näin ikkään. Tällä viikolla tarkoituksenani oli jo kertoa kaupoista mitä on tullut tässä lähiaikoina tehtyä, mutta kun katsoin niin 20 kauppaa on jo tehtynä helmikuussa. Jotenkin ei niistä kaikista huvita tässä kertoa, joten tämä osio postauksesta saa jäädä vaikka odottamaan ensi viikkoa jos silloin vähän kaupanteko rauhoittuisi. Reaaliaikaisen tilanteen salkustani saa tästä.

Elämässä muuten ei ole mitään ihmeitä tapahtunut. Teatterissa on käyty ja syömässä ulkona. Rahaa tuli tuhlattua erityisesti ystävänpäiväillallisella. Mutta mielestäni ne rahat menivät hyvään tarkoitukseen =) Tyttöystäväni auttaa myös asumiskuluissa joten tulo/meno postaus saattaa poiketa totutusta.

Postaukset jotka jäivät parhaiten mieleen tällä viikolla:

32 Osto: IBM ja muuta tapahtunutta helmikuussa 2015
Olen miettinyt itsekin ibarin lisäystä, mutta Palkansaaja vaurastuu ehti toteuttamaan aikeeni ensin. Hiukan kyllä epäilyttää että saakovatkohan he käännettyä veneen suunnan.

Voiko taikauskosta olla hyötyäkin?
Olen täysin samaa mieltä Rahalla vapaaksi kanssa, taikausko ei kannata vaan voi kääntyä jopa tappioksesi. Ei ole vielä lottovoittoa tullut vaikka on mitä kokeiltu =)

Good News!
Hyviä uutisia, Anha sai vihdoin töitä! Tämä on todella hyvä juttu hänen suunnitelmilleen jäädä 10 vuoden päästä eläkkeelle, eli 39-vuotiaana. Ilman töitä se olisi ollut hiukan vaikeampaa. Toisaalta tämä on taas hyvä juttu minullekin koska saan säästämiseeni uuden kirittäjän.


Kuva: jscreationzs/FreeDigitalPhotos.net

2 kommenttia:

 1. Jep jep Töihin joutuu vielä menemään.

  Kyllä tässä on jo ostosormea kolottanut. Luultavasti ensiviikolla pääsee tekemään vähän ostoksia. Täytyy ensin tehdä vähän laskelmiä että tietää miten rahat riittävät.
  Kiitokset maininnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu,kyllä meillä molemmilla taitaa oloa vielä muutama vuosi eläkkeeseen :D

   Poista