14.3.2015

Viikon tapahtumat


Viikon tapahtumat kerää yhteen elämässäni, sijoituksissa ja omaisuudessa tapahtuneet muutokset.

Kaupat 

Tällä viikolla ostin Vodaphone Group PLC:tä (VOD). Mielestäni vaikuttaa ihan hyvältä tele yritykseltä. Ensi viikolla voisin vihdoin ostaa jotain Saksasta, Allianz tai Munich RE. Luin vain eräästä toisesta blogista että IB ennakkopidättäisi 30% Saksalaisista osingoista. Aika tylsä juttu jos tuo on totta. Reaaliaikaisen tilanteen salkustani näkee tästä.

Tapahtumat elämässäni

Töitä on tullut tehtyä tälläkin viikolla joka päivä. En tiedä oliko rankka työviikko, mutta nukahdin jo puoli kymmeneltä eilen Voice of Finlandin ääreen. Työpaikan kuntosalilla kävin myös 4 kertaa tällä viikolla. Tänään aion mennä katsomaan lätkää ja teatteriin, huomenna sitten viikon ostokset liiteristä. Pyöräkin pitäisi huoltaa, ehkä jo tänään. Alkaa nimittäin jo pyöräilykausi siintämään horisontissa.

Viikolla luettua

Another Sell-Off Special: STAG Industrial
James Bjorkmanin mielestä STAG:ssa voisi olla oston paikka. Hmm pitää pistää korvan taakse.

AT&T: Time To Be Greedy?
Salkustani löytyy jo AT&T:tä. Tosin lisäostot eivät välttämättä olisi pahitteeksi, yield on 5,74%, mutta osingon kasvuvauhti vain 2%.

IBM drops 2.8% as euro sells off
Pikkuhiljaa pitäisi IBM:kin lisäillä. Tuntuu että olisi paljon ostettavaa mutta ei tarpeeksi rahaa kaikkiin ostoksiin =)


Hyvää viikonloppua kaikille!

Kuva: jscreationzs/FreeDigitalPhotos.net

4 kommenttia:

 1. Tuntuu että IBM:n osalta valuuttakurssien muutokset ovat saaneet aivan liian suuren painoarvon sijoittajien keskuudessa. Mene ja tiedä...ainakin saa halvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siksi mietinkin olisiko nyt ostolle otollinen aika.

   Poista
 2. Nimetön15.3.15

  Aika moni salkkusi osakkeista painunut miinukselle ainakin dollareissa, eikö kannattaisi nyt alentaa keskihintaa ennemmin kuin haalia lisää yhtiöitä?

  Voisit jos aikaa liikenee niin palata siihen vanhaan postaustyyliin, nämä uusimmat postaukset tuntuvat vähän aneemisilta verrattuna kuukauden takaisiin. Siis mielellään vähän enemmän perusteluja ostoista. Kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, voisihan sekin olla ihan järkevää. Salkku onkin kyllä ostohintoihin nähden miinuksella, joten keskihintaa voisi vähän alentaa.

   Hmm, katsotaan josko tulevaisuudessa olisi paremmin kirjoitusaikaa. Sitten voisi vähän perustella ostoja enemmän ja laittaa tarkempaa tietoa määristä ja hinnasta.

   Poista