27.3.2015

Viimeisin osto


Tällä viikolla puuhastelin riippumattomuussalkkuni kanssa, ja jaottelin sen kolmeen osaan. Nyt siitä löytyy eriteltynä dollarisalkku, high yield salkku ja eurosalkku. Ostin vain yhtä osaketta, ETN:ää jota myös Osinkosijoittaja omistaa. Kohta odotan saapuvaksi veroilmoitusta ja ensimmäistä kertaa kun pitää toimittaa verottajalle tiedot kaupoista ja osingoista itse. Toivotaan että Interactive Brokersin tulosteet kelpaavat heille.

27.3.2015 ma 49 kpl UBS ETRACS Monthly Pay 2xLeveraged Closed - End Fund ETN (CEFL) @ $1087.31

Kulut olivat $2.31. Yhteensä käytin ostoihin rahaa $1087.31 Brutto-osinkotuloja tulee lisää $169.01 vuodessa.


Viimeisimmät ostot
Viimeisimmät myynnit
Tulot/menot
Osinkotulot


Mitä sinä ostit tällä viikolla?

Kuva: renjith krishnan/FreeDigitalPhotos.net

8 kommenttia:

 1. Nimetön27.3.15

  Mielenkiintoinen arpalippu. Saatan ostaa itsekkin tätä ja Morlia, tosin vain muutaman kappaleen molempia, onneksi IB mahdollistaa näin pienet ostot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuli ostettua myös Onnensanat -arpa, ei tullut voittoa =)

   Poista
 2. Nimetön30.3.15

  Eikö yhtään huimaa? Jos ymmärsin lapun oikein niin ostit velkavivulla arvopaperistettuja vivutettuja roskalainoja kaksikertaisella vivulla. Jep, sana-arpahan se. Onnea yritykseen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, totta on että IB:n salkustani löytyy velkaa sellainen $9400, mutta näitä ETN tuotteita aion kyllä ostaa ihan puhtaalla käteisellä. Se on jämpti se =)

   Ei näitten takia kannata yöuniaan menettää, rahaahan se vain on.

   Poista
 3. Nimetön31.3.15

  Hyvä ettet kerrytä enempää velkaa. Tuollaisen lapun vipu menee nykyisellään heittämällä yli kolmen (1,3*1,3*2). Mikä sai sut ostamaan sellaista? Pankit näillä vain rikastuu. Ei viputuotteita ole tarkoitettu holdiin! Uusimpaan viestiin sen verran sinuna ottaisin tappiot sisään ja ostaisin laput takaisin, jos se tuntuu edelleen perustellulta. Hälläväliä asenteella et pääse ikinä tavoitteeseesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uteliaisuus, haluan nimittäin nähdä miten menestyy jos sijoittaa näistä saadut osingot aina takaisin.

   Jos ottaisin tappion sisään niin en varmaan siitä paljoa kostuisi, sillä en yleeensä myy voitollisia osakkeita. Ei tässä millään hälläväliä asenteella mennä, vaan yritän löytää parasta tapaa tienata =)

   Poista
 4. Nimetön31.3.15

  Ihan hyvä lisä salkkuusi ja vastoin edellisiä kommentoijia ei ole suuririskinen vaan
  antaa aika hyvän hajautuksen CEF -tuotteisiin.
  Olen näistä tuotteista lukenut paljon, seuraan aktiivisesti ja minulla on ollut MORL, BDCL, CEFL, LMLP, DVHL vuoden verran, "osinkoja" eli kuponkikorkoja on nyt tullut n. 96 000 USD, pääoma kutakuinkin +-0.

  Uusimpana lisäsin eilen SMHD.

  Noista erityisesti MORL ja BDCL on nyt edullisia.
  Kannattaa muidenkin tutustua ja hankkia lisätietoa ennen kuin tuomitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos näkökulmastasi. Mielenkiintoista on nähdä että miten nämä käyttäytyvät laskumarkkinassa, ja onko osinkojen uudelleensijoittamisesta apua sitten laskun aikana.

   Poista