9.4.2015

Viimeisin osto


Tällä viikolla myin muutamia MLP -osakkeita, lähinnä niitä jotka eivät olleet kaikkein eniten tappiolla. Kevensin myös salkkua myymällä muutamaa huonosti menestynyttä REIT -osaketta. Vaihtelu virkistää! Tilalle ostin 2X vivutettua ETN:ää. Mielenkiintoista nähdä pääseekö isojen osinkojen takaisin sijoittamisella minkälaisiin tuottoihin kun verottaja vie vielä 25,5% tai 30% välistä.

6.4.2015 ma 79 kpl UBS ETRACS 2X Leveraged Long Wells Fargo Business Development Company ETN (BDCL) @ $1787.00

Kulut olivat $2.31. Yhteensä käytin ostoihin rahaa $1787.00 Brutto-osinkotuloja tulee lisää $261.17 vuodessa.


Viimeisimmät kaupat
Tulot/menot
Osinkotulot

Mitä sinä ostit tällä viikolla?

Kuva: renjith krishnan/FreeDigitalPhotos.net

12 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä kulut optimoitu ihan minimiin. Oliko sulla niin, että välittäjä vie minimissään kympin kuussa, eli kauppaa kannattaa sen edestä veivata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep $10 minimissään kuussa. Toisaalta ei sitä kauppaa kannattaisi useimmiten huvikseen tehdä sillä monasti olisi ollut paljon järkevämpää vain holdata.

   Poista
 2. Nimetön10.4.15

  Eikös ETN:ssä veroteta pääomatuloveron mukaan, eli 30% tai 32%...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tämä ei ole ihan selvää edes verottajalle :D katso linkkinä olevan jutun kommentit http://www.osinkosijoittaja.com/2014/08/28/onko-salkkuni-liian-vivutettu/

   Poista
  2. No teitkö poikkeuslupahakemuksen?

   Poista
  3. En ole tehnyt vielä. Katsotaan ensin syksyllä miten päättävät verottaa ja sitten voi tarpeen mukaan hakea oikaisua jos siltä tuntuu.

   Poista
 3. Minullakin tuota BDCL:ää on hieman. Jännä tosiaan nähdä miten noiden kanssa verotusmielessä käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ja mitä jos meiltä verotetaan eri prosentilla?

   Poista
 4. Aloitin blogisi lukemisen muistaakseni 2014 tammikuussa ja nyt on ollut pitkä tauko lähinnä sen takia, kun oma sijoituskiinnostukseni on ollut matalalla sen takia, kun ei ole juurikaan nyt tuloja opiskelijana, joten osakkeeni ovat olleet lähinnä holdaustilaussa. Silmäilin nyt blogisi läpi, että mitä on tapahtunut ja todella mukava tätä on ollut lukea :)

  Omaa valmistumista odottelen innolla (toivottavasti vuoden päästä), jotta pääsen jatkamaan osakkeiden ostelua (jos ja kun töitä löytyy sen jälkeen).

  Keep it going!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja tsemppiä sijoituksillesi! :)

  VastaaPoista
 6. Mister Stock21.4.15

  Ensinnäkin kiitokset mielenkiintoisesta blogista.

  Oletko tsekannut Nordic American Tankersia? Sopisi oikein hyvin profiiliisi, nostivat osinkoa ja nyt yield jopa 11.7%. Osakekurssi käynyt aika pohjamudissa, mutta alkanut pikkuhiljaa nousemaan, kuten muutkin öljysidonnaiset jenkkiosakkeet Breitburn, Atlas Resource jne. Itse nappasin kyytiin 82 kpl @ 12,86 $.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Olen tullut vähän allergiseksi noille tankkereille sen jälkeen kun seadrill lopettimosingonmaksun :)

   Poista