1.6.2015

Tulot/menot - Toukokuu 2015Jokaisena kuukautena julkaisen edellisen kuun tulot ja menot. Pidän kirjaa jokaisesta eurosta jonka saan ja kulutan, joten luvut ovat tarkkoja, palkka verojen ja osingot ennakonpidätyksen jälkeen.

Tulot toukokuulta 2015:

2372€--Palkka
185€--Osinkotulot
--Lisätulot

Tulot yhteensä: 2557€

Menot toukokuulta 2015:

220€--Asuminen
66€--Shoppailu 
32€--Vakuutusmaksut
7€--Terveyskulut
350€--parturi
7€--Kissan kulut
150€--Perusruoka 
24€--Ravintola
50€--Viihde
14€--Välityskulut
--Matkat
11€--Korkokulut 
114€-- Harrastukset
3€--Opintolainan lyhennys 
40€--Auto ja bensa

Menot yhteensä: 1088

Säästösumma oli tässä kuussa 1469€ eli 57%. Palkkaan tuli yksi pieni ylityö joka nosti peruspalkkaa noin sadalla eurolla. Osinkotulot olivat ihan ok:t tässä kuussa.

Asumiskuluihin tulee puolet vastikkeesta, taloyhtiölainasta, vesimaksusta, sähköstä ja netistä. Lainan lyhennyksen merkkaan säästöksi. Suurimmat menoerät tässä kuussa olivat vuoden jäsenyys M Room parturiketjuun ja uudet sulkapallovermeet. Ensi kuussa sitten tulee maksuja maksettavaksi muutaman päivän Tallinnan matkasta. Varasimme myös talvilomalle 2 viikon all inclusive matkan Karibialle, joten siitäkin alkaa tulemaan sitten kuluja ensi kuusta. Varausmaksu on jo maksettu mutta nyt pitää alkaa sitten säästämään itse matkaa varten.

Tavoitteeni on säästää keskimäärin vähintään 25% nettotuloista kuukaudessa ja sijoittaa suurin osa näistä rahoista osakkeisiin. Tässä kuussa sain taas säästettyä hienosti yli tavoitteeni. Tavoite on asetettu aivan liian maltilliseksi, joten luulen että tulen ylittämään tuon leikiten. Pitää ensi vuonna tarkistaa tavoitetta roimasti ylöspäin!

Vuoden säästöprosentit:

Tammikuu - 35%
Helmikuu -  74%
Maaliskuu - 69%
Huhtikuu -  76%
Toukokuu - 57%


Keskimäärin 63%

Viimeisimmät kaupat
Tulot/menot
Osinkotulot


Oliko sinulla hedelmällinen säästökuukausi?

Kuva: Taxcredits.net

4 kommenttia:

 1. Mitä palveluja/tuotteita tuo parturin vuosijäsenyys sisältää? Täällä suunnalla yksi parturikeikka (perusleikkaus ja siistintä) kustantaa sen max.25€ joten tuolla hinnalla saisi käydä tuolissa istumassa 14krt, kuulostaa siis melko arvokkaalta.

  Itse käyn 2-4 kertaa vuodessa oikeasti parturissa, välissä siistin kuontalon itse 20 vuotta vanhalla koneella kylppärin peilikaapin edessä, olisi siis kallis jäsenyys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea tuossa on se että voit käydä vaikka kerran viikossa jos haluat, ja pääset ei jäsenten ohi =) Tähän asti olenkin kyllä käynyt parin viikon välein juuri sen takia ettei tuo mene niin sanotusti "hukkaan".

   Poista
 2. Nimetön5.6.15

  Harmi kun tuohon M Roomin jäsenyyteen ei kuulu parranajot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja nimenomaan se "vanhanaikainen " parranajo veitsellä =)

   Poista