24.8.2015

Koneet seis, markkinat syöksyvät!


Nyt kun vihdoin saatiin perjantaina ja tänään pientä actionia osakemarkkinoille, niin tietysti menin tekemään kuukauden ostoni juuri päivää ennen torstaina (niistä lisää viikon päästä elokuun kuukausikatsauksessa). Toki tällaiset laskut nostavat salkun velkaisuutta jonnin verran, mutta muuten pitäisin tätä ihan hyvänä asiana. Ehkä ensi kuun lopuksikin löytyisi lisää halpaa ostettavaa. Jos tällä tavalla sijoittaa kerran kuussa kymmeniä vuosia, niin luullakseni tällaiset pikku piikit suttaantuvat sitten ajan kanssa.

Mitä mieltä sinä olet pörssilaskusta, sijoittajan uhka vai mahdollisuus?


Seuraa blogiani Bloglovin:ssa


Kuva: renjith krishnan/FreeDigitalPhotos.net

6 kommenttia:

 1. Toivon että rytisisi nyt kerralla oikein kunnolla niin voisi sitten seuraavat viisi vuotta huoletta sijoittaa kaiken mitä saa ravittua kokoon :) Vaikka päivä on ollut hurja niin ei hintataso vieläkään halvalta tunnu, kun vertaa pitkän aikavälin keskiarvoihin. Viimeisen vuoden ajan ollut koko ajan sellainen tunne että kaikki osakkeet maksaa liikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja jenkeissä lasku tyrehtyi. No eipä siinä, jatkan ostoja taas ensi kuussa :)

   Poista
 2. Jokainen dippi on mahdollisuus, mutta ei pidä hosua. Jos tulee kunnon laskumarkkina, niin alamäki voi kestää 1-2 vuotta. Itse en usko että tällaista nähdään; dippi johtuu pääasiassa Kiinasta, ja laskenut öljyn hinta horjuttaa joitain valuuttoja. Tällaiset asiat vaan hermostuttavat isoja sijoittajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, ei ole kiirettä. Onneksi ostan kerran kuussa, joten tällaisilla piikeillä ei ole väliä.

   Poista
 3. Nimetön26.8.15

  Huomenna mennään taas ostohintoihin! :)

  VastaaPoista