22.9.2015

Kulutuskrapulaa ilmassa


Kärsin taas ikävästä sairaudesta nimeltään kulutuskrapula. Eilen tuli tuhlattua euroja oikein olan takaa. Jouduin ostamaan uuden puvun hautajaisiin sillä vanha pukuni oli lukio ajoilta, eikä jostain syystä mahtunutkaan enää päälle. Tästä lasku 80€. No sitten toki tarvitaan uusi ja näyttävä vyö housuihin, hinta 50€. Hmm, kyllähän puvulle tarvitsee sopivan valkoisen kauluspaidan, 25€. Töissä toki tarvitsee housuja, nyt olisi Dressmanissa housut alennuksessa 30€ tsipale. Tästä päästäänkin yhteislaskuun 185€. Moni tuote oli kyllä ihan hyödyllinen, mutta kyllä tässä silti hieman krapulaa on. Sen nimittäin aina tietää että tuhlaukset ovat pois sitten osakesijoittamisesta.

Kuva: renjith krishnan/FreeDigitalPhotos.net

8 kommenttia:

 1. Nimetön22.9.15

  Puku 80 €, mutta vyö 50 €... No HALOO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mutta mietipäs tätä: pukua käytän kerran parissa vuodessa mutta vyötä joka päivä :)

   Poista
 2. Kun katson noita hintoja, niin teit mielestäni varsin maltillisia hankintoja. Ihan onnittelun paikka sikäli. Ostoksiin olisi saanut kulumaan monin kertaisen summan varmaan aika helpostikin.

  Jossain vaiheessa aaa olla sen ikäinen, että pitää olla vaateparsi niin häihin kuin hautajaisiinkin. Miesten pukeutumisessa on se hyvä puoli, että jos vaate sopii ylle niin muodin muuttumisen vuoksi ei ihan heti tarvitse uutta hankkia. Klassiset vaatteet ovatkin tarkemmin ajatellen ihan hyvä sijoitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä näitä vaatteita tulee käytettyä aina välillä erinäisissä tilaisuuksissa. Nyt on kyllä mukavaa että housutkin saa kiinni :D

   Poista
 3. Nimetön22.9.15

  Tässä vaiheessa päivää varmaan olet tyytyväinen ettet laittanut rahoja markkinoille aamusta ainakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siinä mitään jos tänä aamuna olisi tullut sijoiteltua. Välillä osakkeet laskee ja välillä ne nousee. Onneksi osingot rullaa :)

   Poista
 4. Itse tein tässä peliliikeen, kun piti hautajaisiin saada pukua. Itsellänikin oli joku vanha puku mikä ei jostain syystä päälle enää mahtunutkaan. Lainasin Isukilta sitten puvun. Sopi yllättävän hyvin. Ja säästöa tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pihinä miehenä tuli kokeiltua samaa =D Ongelma oli vain kun faijan mitat on 190cm/115kg ja omani 183cm/85kg =)

   Poista