16.9.2015

Nouseeko vai laskeeko korot?

FED julkaisee huomenna päätöksenä mahdollisesta korkojen nostosta. Itse veikkaan että korkoja nostetaan 0.25%. Toki mahdollisuus tähän on 50/50%. On arvioitu että korkojen noustessa osakekurssit laskevat ja korkojen pysyessä samana osakekurssit nousevat. Minulle tällä näytelmällä ei ole kovinkaan paljoa väliä sillä markkinoilla on ja tulee olemaan aina aliarvostettuja osakkeita joita ostaa. Viime postauksessa kävinkin jo läpi ison kasan yrityksiä jotka ovat mielestäni houkuttelevalla tasolla. Vielä pitäisi hetki kärvistellä ennen kuin pääsee shoppailemaan, palkka tulee nimittäin vasta 10 päivän päästä.Kuva: renjith krishnan/FreeDigitalPhotos.net

4 kommenttia:

 1. Löysin vasta blogisi ja olen muutaman postauksen lukenut, joten saatan nyt kysellä sellaista minkä olet blogissasi plajastanut. Sijoitatko ollenkaan suomalaisiin yrityksiin? Itselläni on sekä Helsingin pörssissä että Nysessä vaihdettavia osakkeita ja mielestäni Helsinki on helpompi hahmottaa. Pumppailukin onnistuisi paremmin.

  Applen suhteen tuntuu, että tekee firma mitä tahansa niin sijoittajien toiveet ja odotukset eivät täyty. Mihin tuosta voi enää mennä? Ihan uusi aluevaltaus kai.

  GE on oma vähän pitempiaikainen rakkaus. Mun ongelma on, että en tohdi luopua "rakkauksistani" ja jään housut nilkoissa kiinni, kun alamäki alkaa. Suomen salkussa on huomattavasti vähemmän tyhmyyksiä kuin USA:n, mutta oppirahat kai pitää aina maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hienoa että löysit blogiini =)

   Applen suhteen toiveeni on että osingonkasvu jatkuu yli 10% vuosivauhtia. Ja tuolla tuloksentekokyvyllä ja kassalla pitäisi onnistua aikas pitkään.

   GE myin sillä ei nosta ainakaan vuoteen osinkoa.

   Minulla on suurin osa osakkeista jenkeissä, sillä pienet välittäjäkulut mahdollistavat suuren hajautuksen. Toki omistan Helsingistä Nordeaa ja Sampoa. Tässä linkki omistuksiini: http://www.osinkokuningas.com/p/salkku.html

   Poista
  2. Kiitos linkistä! Tämähän näyttää mielenkiintoiselta. Itsekin tykkään hyvistä osingon maksajista :)

   Poista
  3. Jeps, muutama uusi kohde on kiikarissa tälle kuulle.

   Poista