27.12.2015

Aina tulee uusi vuosi, myös ensi vuonna


Silloin kun tuntuu että sijoitusvuotesi on mennyt täysin penkin alle niin on mukavaa uskoa parempaan huomiseen. Uusi vuosi, uudet kujeet myös sijoitusten osalta. Ja kohtahan se tuleekin, nimittäin uusi ja mahtava vuosi 2016! Kaikki muuttuu; tappiot ovat historiaa ja rahaa virtaa ovista ja ikkunoista. Pomo tarjoaa palkankorotusta ja viidensadan euron seteleitä löytyy maasta ihan solkenaan.

Vaikka välillä tulee takkiin, niin uskon vakaasti positiivisuuteen myös sijoitusten suhteen. Toivotankin kaikille mahtavaa sijoitusvuotta 2016! Tammikuussa aion tehdä parikin postausta, ensin kuun alussa perinteisen kuukausikatsauksen ja sitten aion käydä läpi koko vuoden tapahtumat, katsoa pääsinkö tavoitteisiini ja päättää vuoden 2016 tavoitteet sijoitusten ja säästämisen osalta. Sitten lähdenkin 2 viikoksi Karibialle osakemarkkinoita karkuun. Siellä ei varmaan edes netti toimi kunnolla ja se onkin ihan hyvä juttu niin ei tule turhaan koko ajan seurailtua markkinoita. Kuun lopussa tulen takaisin ja katson kuinka markkinat ovat pärjänneet ilman vahtaamistani ja ehkä jopa teen pienehkön osakeostonkin =)

Kuva: stuart miles/FreeDigitalPhotos.net

6 kommenttia:

 1. Joopa.

  Nämä on niitä hetkiä, joista sitä ns. riskisen työn lisää eli tuottoa sijoittajalle maksetaan. Ettei repäise pelihousuja kun tulee vähän vastoinkäymistä.

  Katsoin pikaisesti, että hyviä firmoja salkku pullollaan takomassa osinkoa ja hienoja ostosaumoja myös. Leuka rintaan ja vasten tuulta!

  Cheers.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Luulenpa että ensi vuonna tulee jopa voittoa =)

   Poista
 2. Nimetön28.12.15

  minneppäin karibiaa oot menossa? Nimimerkillä helmikuussa pari viikkoa lomaa ja johkin pidemmälle olisi tarkoitus, mutta runsauden pula alkaa aiheuttamaan stressiä kun ei vaimon kanssa osata päättää mihin lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Dominikaaniseen Tasavaltaan. Sinne oli halvempia all inclusive matkoja saatavilla kuin esim. Meksikoon.

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta tännekkinpäin!!

  ps. varo haita!

  VastaaPoista