13.8.2016

Ensimmäistä kertaa Nordnetin tilaisuudessa


Olen joskus aiemminkin miettinyt meneväni Nordnetin järjestämiin tilaisuuksiin. Aiheet ovat olleet ihan mielenkiintoisia kuten jonkin yrityksen tulosjulkistuksen etkot. Ongelma on ollut vain se että olen yleensä töissä tilaisuuksien aikaan koska ne ovat aamulla puoli yhdeksästä alkaen. Nyt minulla oli kuitenkin hyvä syy osallistua, sillä olin viimeistä viikkoa lomalla.

Toinen syy oli että tästä Sijoita kuin guru -kirjasta on kohistu vaikka missä medioissa. Ja toki näkisin livenä myös Jukka Oksaharjun ja muita Nordnetin "staroja". Olihan siellä myös rahapodista ainakin se kalju tyyppi (ellen ihan väärin nähnyt) =D Rahapodia olen seurannut alusta alkaen ja odotankin innolla sen toista kautta. Katso toisen kauden traileri tästä.

Tämän tilaisuuden takia heräsi ihan mielelläänkin lomalla klo 7. En viitsinyt syödä aamupalaa koska kutsussa oli maininta pienestä purtavasta. Saavuin paikalle kello 8.30 sharpisti mutta joku olikin ollut vielä nopeampi koska paikka oli jo tupaten täynnä. Selvästi ihmisiä kiinnosti tämä tilaisuus.

Sitten otin vähän aamupalaa: tuorepuuroa marjoilla, vihreää smoothieta ja suodatinkahvia. Terveellistä ja raikasta mutta ei pekonien ja munien veroista =) Istahdin tuolille ja vaihdoin pari sanaa muiden kanssa. 20 minuuttia tuli istuttua, meitä oli siinä 5 henkeä eikä kukaan oikein mitään pukahtanut. Tuosta kävi hienosti ilmi etten itsekään ole mikään small talk maisteri. Sitten siirryttiinkin Nordnetin koulutustilaan ja matkalla saimme kaikki Sijoita kuin guru -kirjan. Vähän yli tunnin showssa kerrottiin hiukan kirjan prinsiipeistä ja sitten yleisö sai kysyä kysymyksiä.

Muutama kysymyshän sieltä tuli, Uuden Suomen toimittaja taisi olla aktiivisin kyselijä. Tilaisuuden jälkeen sai halutessaan Hämäläiseltä ja Oksaharjulta signeerauksen uuden uutukaiseen kirjaan. Minulla oli tarkoituksena kysyä vielä Raisiosta että mitä mieltä he ovat siitä, mutta en saanut ikinä sanaa suustani. Syytän nopeasti etenevää signeerausjonoa ja jännittäviä sijoitus-staroja =D

Kaiken kaikkiaan tilaisuus oli hyvin järjestetty ja mielenkiintoinen, joten pisteet Nordnetille siitä! Oli kyllä ihan oikea päätös uhrata hetki lomasta tälle tapahtumalle. Aion varmasti myös tulevaisuudessa ilmoittautua muihinkin Nordnetin tilaisuuksiin jos aihe kiinnostaa ja töistä saa hyvin vapaata.
Oletko sinäkin ollut joskus jossain sijoitusaiheisessa tilaisuudessa ja minkälainen kokemus se mielestäsi oli?

10 kommenttia:

 1. Mikä on muuten oma mielipiteesi Raisiosta? Oksaharju kirjoitteli Raisiosta Nordnet blogissa 2014, mutta olisi ollut mielenkiintoista kuulla mitä hän tuumailee nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se olisi... itselläni ei oikein ole mitään mielipidettä ja siksi olisi pitänyt kysyä sitä tuolla tapahtumassa :)

   Poista
 2. Nimetön13.8.16

  heh...kuulostaa olleen härmäläisten luakkakokous. olisitte ottaneet vähän miestä vahvempaa, niin kielenkannat olisi auenneet :)

  VastaaPoista
 3. Noissa Nordnetin tilaisuuksissa ois kiva käydä useamminkin. Vähän vaan vaikea joskus sovitella aikatauluja yhteen töiden kanssa.

  VastaaPoista
 4. Cool! Tilaisuudet ja ryhmät tuovat tunteen johonkin joukkoon kuulumisesta ja varmasti jotain hommasta aistii ihan eri tavalla paikan päällä ja henkilöiden habitusta analysoidessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tilaisuudessa oli kyllä hyvä tunnelma :)

   Poista
 5. Kiitoksia vaan raportista! Yritin kovasti järjestää itseni myös paikalle, mutta eipä osunut aikataulut kuitenkaan yksiin. Mutta pääsinpähän näin virtuaalisesti osallistumaan tapahtumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet päässyt, ensi kerralla sitten :)

   Poista