25.2.2017

Uusia talousblogeja viikonlopulle


Taas on aika katsastaa talousblogien kiehtovaa maailmaa. Tarjonta on lisääntynyt valtavasti siitä kun itse aloitin bloggaamisen kesällä 2013. Silloin blogissani oli linkit pariin suomalaisblogiin ja nyt linkkejä löytyy yli 70kpl ja kaikkia blogeja on päivitetty alle 2kk sisään. Korrelaatio näyttää menevän pörssikäyrän suuntaisesti, mitä paremmin pörssissä menee niin sitä enemmän uusia blogeja syntyy. Pörssiromahduksen jälkeen suunta on blogeissakin sitten varmaan alaspäin. Tässä uutta ja mielenkiintoista lukemista viikonlopulle:

Ikisijoittaja on 29-vuotias lakinainen joka aloitti sijoittamisen n. 4 vuotta sitten pankkien rahastoilla. Nyt hän on siirtänyt painotustaan korkean osinkotuoton yhtiöihin pohjoismaissa sekä USA:ssa.

Rahataidot kertoo kahden naisen seikkailuista talouden maailmassa. Toinen on ollut ikänsä säästäväisempi kuin toinen. Blogi käsittelee sitä miten kirjoittajien taloudellinen havahtuminen tapahtui ja mitä siitä seurasi.

Senttisijoittaja on vanhan bloggarikuoma Osinkokoneen uusi sivuprojekti joka nimensä mukaisesti kertoo niin sanotuista "Penny stock" -markkinoista jenkeissä. Minulle tästä tuli heti mieleen leffa Wolf of wallstreet.

Rahamiäs nimensä mukaisesti yrittää kerätä lisää rahaa sijoitusten avulla. Hän on noin kolmekymppinen mies Pirkanmaalta. Nettovarallisuutta on kertynyt jo noin 200k € verran joten sijoitusuraa on jo hetki takana.
6 kommenttia:

 1. Cheers buddy! t. Vallikadun Susi

  VastaaPoista
 2. Upsista! Minulla oli ajastettu teksti (tälle aamulle) enkä ollut käynyt eilen lukemassa muiden blogeja. Tarkoitus ei ollut missään nimessä kirjoittaa samasta aiheesta kanssasi. Tosin, minun listalla oli vain yksi yhteneväisyys sinun listan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tekstihän sulla oli, mukavan määrän eri blogeja esittelit =)

   Poista
 3. Mielenkiintoisia uusia blogeja, kiitos jakamisesta!

  VastaaPoista