14.11.2017

Osallistuin Goforen antiin


Olen osallistunut muutamaan antiin tänä vuonna. Lähiaikoina osallistuin Rovion ja Titaniumin antiin. Roviosta sain voittoa muutaman kymmentä euroa myymällä sen heti avaukseen ja Titaniumin pidin salkussa arvioidun hyvän suuruisen osingon vuoksi. Titanium nousi vähän avauksessa mutta on nyttemmin laskenut jo lähes antihintaan. Terveystalon annin skippasin mutta siitäkin olisi tienannut helposti euroja myymällä laput avauksessa. Tässä markkinatilanteessa on näköjään järkevää osallistua lähes jokaiseen antiin joka tulee tarjolle. Tästä syystä osallistuinkin myös Goforen antiin parilla tonnilla. Katsotaan sitten paljon lappuja lopulta saan. Tavoitteena on myydä nämä hyvään hintaan halukkaille ostajille. Sitten kun siitäkin on päästy yli niin voidaan kaikki keskittyä jo seuraavaan listautumiseen. Näitä on nimittäin tarjolla näköjään koko ajan :D
Tämä kirjoitus sisältää affiliate linkkejä. Jos tilaat tavaraa tai palveluita niiden kautta niin saan siitä palkkioksi pienen komission. Tämä ei kuitenkaan maksa sinulle mitään ylimääräistä.4 kommenttia:

 1. Sehän tässä huolestuttaa, että jokainen anti ylimerkitään ja listautujia tulee joka suunnasta. Ei olisi ensimmäinen kerta, kuin vastaava tilanne loppuu jättäen monet innokkaat tappiolle.

  VastaaPoista
 2. Nimetön15.11.17

  Mikset osta vaikka arpalippua? Samanlaista uhkapelaamista kuin nykyinen strategiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai nyt sentään? Onhan noita turvallisempiakin lappuja salkussa...

   Poista