9.2.2019

Osinkojen korotukset/leikkaukset - tammikuu 2019


Yksi sijoitusstrategiani tärkeimpiä periaatteita on yhtiöiden osinkojen korotukset Kunhan yhtiöt nostavat osinkojaan säännöllisesti yli inflaation tahtiin, niin minä tienaan koko ajan enemmän ja enemmän passiivista tuloa. Osinkotulot siis lisääntyvät jopa ilman lisäsijoituksia. On mielenkiintoista nähdä paljonko vuosittainen osinkovirtani hyötyy näistä osinkojen korotuksista, joten kokoan kuukausittain listan osinkojen korotuksista/leikkauksista.

Pidemmittä puheitta, katsotaan mitä tammikuu meille tarjosi:

Vakuuttavaa menoa! Vuosi lähti osinkojen korotusten osalta hienosti käyntiin. Brutto-osinkotulot lisääntyivät 62,19 eurolla vuodessa, eli yli 5 eurolla kuussa. Tämä tapahtui siis ilman mitään lisäsijoituksia. Olisiko se yksi latte kahvi lisää kuussa, ei ainakaan tupakkiaskia taida saada enää tuohon hintaan. Eipä silti, en minä poltakaan. Helmikuusta tiedän jo tulevan aika hyvä kuukausi osinkojen korotusten osalta, siellä oli nimittäin muuan Sampo ja Nordea jotka kertoivat uudesta osingostaan :)

*Avaa ilmainen arvo-osuustili Nordnetin kautta ja sijoita osinko-osakkeisiin


Tämä kirjoitus sisältää affiliate linkkejä. Jos tilaat tavaraa tai palveluita niiden kautta niin saan siitä palkkioksi pienen komission. Tämä ei kuitenkaan maksa sinulle mitään ylimääräistä. En anna sijoitusneuvontaa enkä ole vastuussa sijoitustesi voitoista tai tappioista. Teet sijoituspäätöksesi täysin omalla riskilläsi. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä jotka pitää ottaa huomioon sijoituspäätöksen tehdessään. En vastaa myöskään sivujeni kautta tilaamiesi tuotteiden tai palveluiden laadusta. En ole vastuussa kolmansien osapuolien aiheuttamista vahingoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti