3.3.2019

Osinkojen korotukset/leikkaukset - helmikuu 2019


Yksi sijoitusstrategiani tärkeimpiä periaatteita on yhtiöiden osinkojen korotukset Kunhan yhtiöt nostavat osinkojaan säännöllisesti yli inflaation tahtiin, niin minä tienaan koko ajan enemmän ja enemmän passiivista tuloa. Osinkotulot siis lisääntyvät jopa ilman lisäsijoituksia. On mielenkiintoista nähdä paljonko vuosittainen osinkovirtani hyötyy näistä osinkojen korotuksista, joten kokoan kuukausittain listan osinkojen korotuksista/leikkauksista.

Pidemmittä puheitta, katsotaan mitä helmikuu meille tarjosi:
Helmikuussa osinkojen korotukset jatkuivat kovaan tahtiin, tuntuu nimittäin siltä että suurin osa jenkkiyhtiöistä korottaa osinkoaan vuoden alkupuoliskolla. No mene ja tiedä siitä sitten. Nyt on kuitenkin osinkoja korotettu jo yli 180 eurolla ja on mennyt vasta 2 kuukautta kahdestatoista. Osinkosijoittajalle osinkojen korotukset ovat tärkeä asia, sillä näiden rahojen eteen minun ei ole tarvinnut sijoittaa yhtään ylimääräistä! Toivotaan että maaliskuussakin tulisi pari osingon korotusta :)


*Avaa ilmainen arvo-osuustili Nordnetiin ja sijoita osinko-osakkeisiin


Tämä kirjoitus sisältää affiliate linkkejä. Jos tilaat tavaraa tai palveluita niiden kautta niin saan siitä palkkioksi pienen komission. Tämä ei kuitenkaan maksa sinulle mitään ylimääräistä. En anna sijoitusneuvontaa enkä ole vastuussa sijoitustesi voitoista tai tappioista. Teet sijoituspäätöksesi täysin omalla riskilläsi. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä jotka pitää ottaa huomioon sijoituspäätöksen tehdessään. En vastaa myöskään sivujeni kautta tilaamiesi tuotteiden tai palveluiden laadusta. En ole vastuussa kolmansien osapuolien aiheuttamista vahingoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti