Korkoa korolle laskuriAlbert Einsteinin kerrotaan puhuneen korkoa korolle -ilmiöstä maailman kahdeksantena ihmeenä. Kyseessä on siis erittäin vahva talouden ilmiö. Sijoittamisessa korkoa korolle ilmiö on nimittäin kaiken a ja o. Hyödynnän itsekin korkoa korolle -ilmiötä osinkojen uudelleensijoituksella. Näin saan korkoa vielä koron päälle.

Esimerkki korkoa korolle ilmiöstä: Sijoittaja sijoittaa 100 euroa 1. vuonna ja saa siitä 10% vuosituoton. Seuraavana vuonna hänen sijoituksensa arvo on 110 euroa. Näin hän saa 2. vuonna 10% korkoa koko 110 eurolle, eikä vain alunperin sijoittamalleen 100 eurolle. Seuraavana vuonna hän saa tuottoa taas myös 2. vuotena maksetuille koroille jne.

Alla olevalla laskurilla voit itse laskea kuinka korkoa korolle ilmiö vaikuttaa sijoitukseesi.* Avaa ilmainen arvo-osuustili Nordnetiin ja ota korkoa korolle -ilmiöstä kaikki irti!*Laskuri olettaa, että korkoa korolle lasketaan kuukausittain ja vuoden jokaisen kuukauden alussa sijoitetaan yhtä suuri summa.

P.S. Jotta saisit tiedot blogini uusista päivityksistä, muista seurata minua sosiaalisen median eri kanavissa.

Osinkokuningas Twitter
Osinkokuningas Facebook
Osinkokuningas Shareville


Tämä kirjoitus sisältää affiliate linkkejä. Jos tilaat tavaraa tai palveluita niiden kautta niin saan siitä palkkioksi pienen komission. Tämä ei kuitenkaan maksa sinulle mitään ylimääräistä. En anna sijoitusneuvontaa enkä ole vastuussa sijoitustesi voitoista tai tappioista. Teet sijoituspäätöksesi täysin omalla riskilläsi. Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä jotka pitää ottaa huomioon sijoituspäätöksen tehdessään. En vastaa myöskään sivujeni kautta tilaamiesi tuotteiden tai palveluiden laadusta. En ole vastuussa kolmansien osapuolien aiheuttamista vahingoista.